Meld je aan voor SantaClass18

Zaterdag 29 december 10:00 t/m zondag 30 december 10:00

De SCN LAN-party SantaClass18 komt er weer aan! 24 Uur gamen en gezelligheid. Gratis deelname (maximaal 100 deelnemers, SCN-leden en vrijwilligers hebben voorrang). De leukste manier om het jaar af te sluiten!

SantaClass18 vindt plaats van zaterdag 29 december 10:00 tot zondag 30 december 10:00.

Aanmelden voor maandag 24 december 2018!

Huisregels en andere belangrijke zaken:

• We doen het voor de gezelligheid, dus we maken geen ruzie

• Dingen als drugs en drank zijn streng verboden tijdens de LAN-party

• Maximaal 1 liter energydrink per persoon (we hebben koffie zat ;))

• We gaan respectvol met elkaars spullen (en met die van SCN) om

• Voorzie al je hardware en kabels die je zelf meeneemt vooraf van een labeltje met je naam

• Neem je eigen netwerkkabel en stekkerdoos mee!

• SCN verzorgt het avondeten op zaterdag en een licht ontbijtje op zondagochtend, de rest moet je zelf meenemen

• Tijdens SantaClass worden geen maaltijden buiten de deur besteld (Thuisbezorgd etc.) en wordt er geen Mac-voer gehaald o.i.d.

• Zorg voor voldoende drinken!

Je kunt slapen tussendoor - we zorgen voor een slaapruimte. Neem voor de zekerheid wel een slaapzak en kussen mee.
Deelname is gratis! Wel hebben we natuurlijk een donatiepot klaarstaan voor iedereen die wat wil bijdragen aan SCN!
De deuren gaan open op zaterdag 29 december om 9:45 uur. Vooraf worden geen tafels gereserveerd!

Vragen kun je via de mail stellen op info@stichting-scn.nl of via het contactformulier.